The Single Best Strategy To Use For prefabrik

Wiki Article

Prefabrik evler; yerinde hızlı ve nispeten kolay şekilde monte edilebilir. Ancak bu her zaman böyle değildir. Her arsaya prefabrik ev inşa edilemez. Evin yapılacağı arsanın imarlı olması gerekiyor.

Hızlı kurulum avantajı özellikle yatay mimaride gerçekleştirilen sosyal konut projelerinin kısa zamanda tamamlanmasına büyük katkı sağlamaktadır. Ekstra ustalara gerek duyulmadan üretici firma uzman ekibince kurulum prefabrik ev özelliklerinin kazandırdığı avantajlar arasındadır.

Prefabrik evlerin fiyatları; metrekare, kullanılan malzeme, opsiyonlu malzeme tercihi gibi birden fazla etkenin sonucunda belirlenmektedir. Tek katlı ve dubleks evlerin fiyatları da bu durum ile aynı fiyatlandırmaya sahiptir.

Bunların yanı sıra inşa sonrası evde ortaya çıkabilecek herhangi bir kusur için garanti aldığınızdan emin olmalısınız. Sözleşmede belirtilen fiyatlara hangi hizmetlerin dahil olduğunu netleştirmelisiniz.

Hazır Evin Özel Kaplama Uygulamaları: Prefabrik ev standart olarak H sistem duvar bloklarıyla kurulur. Müşteri talebine göre dıştan ahşap desen, fuga gibi kaplama uygulamaları yapılabilmektedir.

Yandaki odadaki sesimi duyar mı? Prefabrik evlerde olumsuzluk olarak bahsedilen ses yalıtımı aslında tercih edilen modelle ilgilidir. İç oda duvar panellerinde özel yalıtım uygulanarak tuğla gibi duvarlardan prefabrik evlere daha yüksek ses yalıtımı sağlanabilir.

2024 yılı için belirlenen prefabrik ev fiyatları listesine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Tek katlı, çift katlı ve kampanyalı modellerimiz arasından dilediğinizi inceleyebilir ve yaptırmak istediğiniz ev ile ilgili olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Anahtar teslimi prefabrik ev çanakkale prefabrik ev modelleri zemin betonu dahil A’dan Z’ye evin oturumunuza hazır measurement teslimini ifade eder.

Triplex villa modeli de prefabrik yapı sisteminde sunulan lüks konut çanakkale prefabrik modelleri arasında yer almaktadır. Modern day mimari tarzların yanı sıra geleneksel mimarinin eskimeyen klasikleri prefabrik villa modellerine kolayca yansıtılabilmektedir.

Hayır, nakliyat fiyatlarımıza dahil değildir. Bunun sebebi, prefabrik ev yaptırmak isteyen her müşterimizin bu yapıları farklı bir adrese yaptırmak istemesidir.

Aynı şekilde kullanılan malzemenin kalitesi de direkt olarak fiyat aralığını etkileyebilir. Daha kaliteli iç ekipmanların kullanılması, prefabrik dış materyallerde çok daha kaliteli izolasyon ve yapı malzemelerinin kullanılması fiyatları yukarıya doğru taşımaya yetecektir.

Yapımı son derece pratik ve hızlıdır. Her alana uygun ve istediğiniz ebatlarda imal edilebilir ve diğer yapı modellerine göre daha kısa bir zaman zarfında teslim edilir. Bu evlerin ayrıcalıklarından tekirdağ prefabrik ev modelleri bir tanesi de, ilaveler yaparak genişletmenin mümkün olduğudur. Bu evin küçük geldiği zamanlarda istediğiniz boyutlarda oda, banyo ya da balkon ilave ettirebilirsiniz.

Daha geniş bir edirne prefabrik kullanım alanına ihtiyaç duyan fakat yeterli arazi genişliğine sahip olmayan kişilerin çift katlı prefabrik ev seçeneklerini değerlendirmesi verimli bir deneyimi beraberinde getirir. Çift katlı yapılarda en sık tercih edilen modellerin başında prefabrik villa seçenekleri gelir.

Geleneksel evlerin aylarca bitmek bilmeyen inşaat sürelerinin aksine çAlright daha hızlı bir şekilde inşa edilen prefabrik evler, bileşenleri fabrikada monte edildiği için üretim sürecini daha hızlı hale getirir.

Report this wiki page